Operatur til Verona operaen, August 2013

Vi fik en mail fra Coops om tilbud på en operatur til Verona, hvor vi dels kunne komme til at overvære en gallakoncert for Verona Operaens 100 års eksistens, dels operaen Nabucco. Gallakoncerten var med Plácido Domingo og udvalgte unge kunstnere.

Turen indeholdt også udflugt til et vinslot, grappamuseum, sejltur på Gardasøen samt besøg i Venedig. Vi blev eninge om, at den ville vi da godt med på, så derfor kørte vi en sen nattetime til København, parkerede bilen og tog flyveren til Milano kl. 08.00 om morgenen den 19. august.

Vi landede i Milano lufthavn og blev, sammen med resten af rejseholdet, samlet op af en repræsentant for Bravo Tours og kørt i bus rundt til de annoncerede steder. Vi boede på et hotel i Vicenza, midt imellem Verona og Venedig.

Begge operaforestillinger var en oplevelse, men især Nabucco var flot med mange aktører og flotte kuliser. At der så også var skyfrit og fuldmåne, gjorde da ikke oplevensen ringere. Den øvrige del af turen var også godt tilrettelagt med gode frokoster på interesante steder og aftensmad i en af Venedigs små gader.

En rigtig god tur, som du kan se billeder fra her!

Retur