Efter over 30 år i fotobranchen med arbejde indenfor portrætfotografi, reklamefotografi, billedfremstilling og andre gøremål inden for fremstilling af farvebilleder, er jeg nu gået på pension.

Jeg fotograferer stadig en del på amatørbasis., hvor jeg er "gået over til fjenden" i form af et digitalkamera.

(Introduktionen af digitalkameraer kom, set ud fra mit synspunkt, ca. 5 år for tidlig og var direkte årsag til at den fotovirksomhed, jeg arbejdede for, måtte lukke. Ikke bare i Danmark, men i hele Europa, da antallet af farvefilmsruller til fremkaldelse dalede fra 100% til ca.. 2,5% på bare 4 år. At billedfremstillingen nu igen er oppe
i fuldt omfang er fint. Det viser, at folk er blevet trætte af "kun" at se deres billeder via en computer- eller TV skærm. Man vil hellere have noget fysisk i hånden, hvad enten det er en stak løse billeder eller billeder, sat pænt i album.)

Jeg arbjeder med mine billeder i Adobe programmet PhotoShop CS5 og bruge GoLive til at fremstille hjemmemsider. Desuden har jeg et godt kendskab til programmerne InDesign og Illustrator.

Ud over at fotograferer har jeg vores have at tage vare på, og lidt slægtsforskning bliver det også til, så tiden går helt fint uden et decideret "arbejde" - dog er indtjeningen minimal, men det går.

Skriv til Chris på: hc@fleng.dk

Hans-Christian
Retur